Wie zijn wij? – Ascent ICT Dienstverlening – ICT partner voor het MKB

Wie zijn wij?

Wij zijn Ascent ICT Dienstverlening, de ICT partner voor het MKB/MKB+, gevestigd in het Brabantse Helmond. Met al onze ervaring en kennis staan wij voor u paraat bij al uw ICT uitdagingen.

Onze focus ligt bij de cloud producten van Microsoft. Wilt u uw applicaties en andere workloads migreren naar Azure IaaS, PaaS of Saas dan kunnen wij dit voor u doen. Wilt u meer weten over wat Microsoft Azure voor u kan betekenen, kijk dan eens hier.
Twijfelt u nog over de cloud, dan kunt u hier eens kijken.

Heeft u ook nog mail en data die gemigreerd moeten worden, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Uw mail wordt gemigreerd naar Exchange Online (onderdeel van Office 365) en uw data verplaatsen wij naar OneDrive for Business en naar een mooi op maat gemaakte portal in SharePoint Online (wat beide ook onderdelen zijn van Office 365). Maar ook Skype for Business zal worden ingezet om uw medewerkers optimaal met elkaar samen te laten werken, binnen en buiten uw organisatie.

Belangrijk is natuurlijk ook dat de werkplekken van uw organisatie aansluiten bij de nieuwe omgeving. Daarom draaien wij onze handen ook niet om voor een migratie van uw werkplekken naar Windows 10, die beheerd gaan worden met InTune. Identity management doen we met Azure AD, al dan niet gesynchroniseerd met de bestaande Active Directory. Als er ook nog thuiswerkers zijn of andere business partners die op afstand en veilig toegang moeten hebben tot uw bedrijfsinformatie, dan zetten we RemoteApp (nu XenApp Express) in om dat mogelijk te maken.

Als u niet al uw ICT diensten wilt koppelen aan internet, maar toch in de cloud wilt laten hosten, dan verbinden wij uw kantoren via VPN’s of met ExpressRoute, een snelle verbinding met een lage latency.

…..maar dat is nog niet alles

Maar we gaan natuurlijk niet zomaar beginnen. Voordat u met ons in zee gaat, heeft u zich al goed laten informeren en is er een voorkeur voor de cloud producten van Microsoft. Omdat u kiest voor kwaliteit bent u bij ons terecht gekomen.
Op basis van uw organisatiestrategie en doelstellingen maken wij een architectuur en een design van de cloud omgeving. Daar komen een aantal migratie- en integratieprojecten uit voort. Deze projecten gaan wij voor u leiden en uitvoeren tot het gewenste resultaat gerealiseerd is.

Uw business wordt ondersteund door ICT. Dat is voor ons een serieuze zaak. Toch houden wij het graag informeel en luchtig en gaan we voor het beste resultaat en het behalen van de afgesproken doelstellingen.