Mark Klerkx – MCSE Cloud Platform, Six Sigma Green Belt, TOGAF

Ik ben Mark Klerkx, eigenaar van Ascent ICT Dienstverlening. Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in de ICT en heb door de jaren heen diverse rollen vervult.

In mijn beginjaren heb ik veel werkplekmigraties gedaan, later aangevuld met server en applicatie migraties. Daarnaast ben ik me ook gaan verdiepen in projectmanagement en IT architectuur. Naast mijn technische opleidingen heb ik ook een bedrijfskundige achtergrond en ben ik Lean Six Sigma Green Belt, Prince2 en TOGAF 9.1 gecertificeerd. Daardoor ben ik in staat verder te kijken dan de ICT en doorgrond ik ook uw business en organisatie, waardoor ik een gedegen advies uit kan brengen met betrekking tot de oplossingsrichting van uw ICT uitdaging. Ook ben ik daardoor multi inzetbaar. Naast technische werkzaamheden kan ik ook een architectuur voor uw nieuwe omgeving maken, ICT projecten leiden en op ad interim basis uw ICT team aansturen.

In mijn carrière ben ik zowel aan de aanbod- als aan de klantzijde in diverse branches werkzaam geweest, waardoor ik ook goed in kan schatten wat de belangen zijn van zowel de eindklant als de ICT dienstverlener.