Nieuwe diensten

door

Nieuwe diensten

Heeft u ook te maken met complexe software contracten en voortdurend veranderende licentievoorwaarden van uw software?
De kans is erg groot dat ook voor uw organisatie niet de meest optimale contracten en licentievoorwaarden worden gehanteerd en er op dat gebied nog veel kosten te besparen zijn.

Sinds enkele weken is ons dienstenportfolio aangevuld met een aantal interessante diensten en heeft Ascent ICT dienstverlening zich versterkt met Sam Bhaggoe. Middels de toevoeging van Licentie Optimalisatie en Audit Protection & Defence, zijn wij in staat om uw organisatie te ondersteunen bij deze complexe licentievraagstukken en kunnen wij voor u mogelijk duizenden euro’s aan licentiekosten besparen.

Sam is een ervaren licentie consultant die zijn sporen heeft verdiend bij de grote software distributeurs en advisering bij diverse klanten, van zeer groot tot klein. Graag komt hij een keer bij u langs om vrijblijvend te bekijken wat de mogelijkheden zijn om kosten te besparen op uw licenties.

Wilt u meer weten wat onze diensten inhouden? Voor Licentie Optimalisatie klikt u hier. Bent u geïnteresseerd in Audit Protection & Defence, klik dan hier.

Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen om een afspraak te maken.

Over de auteur

administrator