Weer een nieuwe dienst

door

Weer een nieuwe dienst

Ascent ICT Dienstverlening is aan het einde van 2019 in een rap tempo haar dienstenportfolio aan het uitbreiden met interessante ICT diensten.

Naast de alom bekende cloud diensten zoals Windows 10, Office 365 en Azure migraties, waarbij wij zowel de architectuur & design als de uitvoeren kunnen doen, hebben wij recent een aantal interessante diensten toegevoegd waarbij uw organisatie een flinke kostenbesparing kan realiseren door kritisch naar uw software licenties te kijken.

Ons aanbod is nog lang niet compleet, maar met de Office 365 Security Health Check, komen we een eind in de buurt. Na de migratie en de ingebruikname van de Office 365 omgeving blijkt het security aspect vaak onderbelicht te zijn en bent u minder veilig dan u denkt. Onze consultant Eddy Veldboer neemt uw omgeving kritisch onder de loep en komt met een groot aantal aanbevelingen om uw Office 365 omgeving te beveiligen.

De afgelopen jaren heeft Eddy veel ervaring opgedaan in diverse Office 365 omgevingen en zijn er voor hem weinig geheimen meer.

Bent u geinterresseerd in de Office 365 Security Health Check, kijk dan eens hier.

Over de auteur

administrator